Kimya öğretmeni’nin büyük başarısı

Kimya öğretmeni’nin büyük başarısı
Dikbıyık Lisesi Kimya öğretmeni Eskiçırak, Çanakkale boğazını 1 saat 19 dakikada yüzerek geçti

 

lkadım Belediyespor yüzme kulübü adına katıldığı müsabakalarda ilerleyen yaşına rağmen sporu bırakmayan Menderes Eskiçırak(47) yüzmedeki performansıyla genç sporculara taş çıkartıyor.

47 yaşındaki açık su yüzücüsü Menderes Eskiçırak, yüzme sporu yapacaklara çağrıda bulunarak, "Başarının yaş sınırı yoktur yeter ki isteyin" diyerek

herkesi spor yapmaya davet etti.

Dikbıyık Lisesi Kimya Öğretmeni Menderes Eskiçırak, amatör olarak 40 yaşında başladığı yüzmeyi profesyonelliğe dönüştürerek çeşitli yarışmalarda birinciliklere imza attı. Son olarak 26.sı düzenlenen 550 kişinin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Çanakkale Boğaz yarışmasına katılan İlkadım Belediyespor kulübü sporcusu Menderes Eskiçırak genelde 61.yaş kategorisinde 9.olarak maratonu tamamladı.

Elde ettiği başarılarla yapılacak olan maratonlara eleme olmadan direk katılma şansına sahip olan Eskiçırak, "Hedefim 9 Ekim 'de Alanya'da yapılacak olan Uluslararası Alanya Cup yüzme maratonunda İlkadım Belediyespor kulübünü ve Samsunumuzu en iyi şekilde temsil etmektir"dedi.

Menderes Eskiçırak elde ettiği başarılardan dolayı Kulüp Başkanı Sezai Onaran'a ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti.

DEMİRTAŞ YENİ SPOR KOMPLEKSLERİNİ İLKADIMLILARLA BULUŞTURACAĞIZ.

Sporun sağlıkta ve gelişimde faydalarına değien İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Mete Adanır Tesisleri başta olmak üzere çocuklarımızın sportif faaliyetlerin yapabileceği spor tesislerini ve kurslarını yakın zamanda ilçemizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışında spora yönelik aktivitelerle, bilgi evlerimizdeki ücretsiz kurslarımızla çocuklarımızın fiziksel, ruhsal ve zihinsel açıdan dengeli yetiştirilmesi, boş zamanlarını olumlu değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları, kendine olan özgüveni artırmaları, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine yardımcı oluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor