"Kimseden şikayetçi olmadım"

Kimseden şikayetçi olmadım
Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu milli birlik, beraberlik ruhuna uygun şekilde ve yeni nefret tohumları atılmamasına özen göstererek, bu derslerden çıkarılan, yapılabilecekleri ortak paydada buluşarak yapmanın milletin beklent

 

Eski Başbakanlardan Çiller, 28 Şubat soruşturması kapsamında Ankara Adliyesi’nde ifade verdi. Çiller, yaklaşık 2,5 saat kaldığı adliye binasından ayrılırken yaptığı açıklamada, birkaç gün önce Özel Yetkili Savcı'nın kendisini davet ettiğini belirterek, görüşlerini savcıya anlattığını söyledi.
 
Çiller, "Bugün görüşlerimi açıklamak yerine yargı sürecinin devam ettiği bir ortamda bu görüşlerimi daha ileride, davet edildiğim Meclis Araştırma Komisyonu’nda ifade etmeyi daha yerinde buluyorum. Orada elbette, buradan çıkarılacak olan dersleri ve bu dersler çerçevesinde yapılması gerekenleri hep birlikte tespit etme imkanı bulacağız. Bütün bunları yaparken, bütün bu görüşlerimi milletle ve bütün kamuoyuyla paylaşırken ülkemizin ihtiyaç duyduğu milli birlik, beraberlik ruhuna ve yeni nefret tohumları atılmamasına özen göstererek, bu derslerden çıkarılan, yapılabilecekleri ortak paydada buluşarak yapmanın milletin beklentisi olduğunu düşünüyorum. Bu konuda umudum devam ediyor. Bütün bu görüşlerimi, alınabilecek dersleri, bu ruhla, milletle ve kamuoyuyla paylaşmayı o dönemde gerekli gördüğümü de bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Çiller, 'Batı Çalışma Grubu'ndan şikayetçi oldunuz mu?' sorusuna, "Kimseden şikayetçi olmadım" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir