Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Kim önyargılı bir kere daha iyi bakın!

Kim önyargılı bir kere daha iyi bakın!

Şu Küçük Sanayi için ne yazarsanız yazın, ne söylerseniz söyleyin değişmiyor değişmeyecekte.

 

Kaldı ki bu sanayi ile de sınırlı değil. İlçenin geneline sirayet etmiş olan bir hastalık.

Birini körü körüne bağlanmak, körü körüne savunmak…

Evet dün Sanayi sitesinin yolları için emeği geçenlere teşekkür ettik ama anlamadılar. Bu gün bir daha mı teşekkür ediyoruz diyelim.

Aha da dedik bir yerimde eksilmedi. Özür dilemek erdemliliktir, büyüklüktür. Hiçbir zaman özür dilemeyi asla ama asla eziklik olarak görmeyin. Bazen küçüklük gördüğünüz işlerde bile ettiğiniz özür sizi yüceltir. Bunu farkına varabilsek neleri çözüp dertleri bitiremeyiz ki!.

Her neyse köşe yazıma bazı okuyucularım yorum yapmış. Ben de aynen aktarayım. İsimler zaten müstear isim olunca yazmaya gerek yok.

Kaldı ki isimlerimizi ve yorumlarımızı yayınlıyorsun diyerek yorum yazmayan da haddinden fazla ama olsun. Tarafsız olmak kolay değil.

Yorumlara bakın. Noktasına ve yazım hatasına bile dokunmadan hem de:

“ÇARŞAMBA SANAYİ SİTESİ TARİHİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ HÜSEYİN DÜNDAR DÖNEMİNDE GÖRDÜ. HABERİ OKUDUM ORDAKİ ALTYAPI ÇALIŞMASINDAN BİR KARE FOTOGRAF VAR O FOTOGRAF ÇARŞAMBA SANAYİNDEKİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINDAN ÇEKİLMİŞ BİR FOTOGRAF, BU KADAR ÖN YARGILI OLMAYIN.”

 

“BAŞKANA TŞK EDERİZ

Çarşamba Sanayi Sitesi esnafları olarak Adam Başkana ve Belediye Başkanına teşekkür ediyoruz. Kimse onların hakkını yemesin.”

Şimdi sadece şunlara Belediye Başkanını savunanlar cevap versin. Biz Belediye Başkanı asfaltı yapmadı yaptım diyor dedik mi veya yazdık mı?. Sanayinin alt yapısı yapılmadı henüz, ama çalışmaları sürüyor ve Başkan Adem Alan ve yöneticilerde o nedenle gittiler çözüm için uğraşıyorlar demedik mi? Kimi ön yargı ile yargılıyoruz.

Henüz okuduğumuzu anlamadan isim görür görmez karalıyor, ön yargılı diyerek bu yorumları yapmak mı, yoksa bizim köşe yazımız mı karalamaktır. Biz bu alanda dere yatağında ki alanlarda yapılacak çalışmaları gizlice istimlak sorunları bahane edilerek unutulmamalı dedik. Alt yapı adına kanalizasyon yapılmadı dedik. Yapıldı mı?. Gösterebilir misiniz bir kare resim.

29 Kasım 2012 den önce açılmış bir kare kanalizasyon kazısı gösterin özür dileyeyim.

Olmayanı yapılmış gibi göstermek başka, yapılacak çalışmalar devam ediyor demek başka, YAPILDI DEMEK BAMBAŞKA.

Asfalttan sonra hem üzerinde dolan su ve akabinde yağmur suları ile gölleşen sanayide neredeyse kayıkla gitme derecesine gelen sanayi esnafı değil miydi?

Doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir şey. Biz o yönünü eleştirdik. Rahat olun Adem Alan başkanla da görüştük ve aynen bizim dediklerimizi yazdıklarımızı onayladı ve dedi ki: Belediye Başkanımız Sanayi için yıllardır hiçbir başkanın ilgilenmediği kadar ilgilendi kendisine teşekkür ediyoruz. Bu konuda da uğraş veriyor ve kısa sürede alt yapımız da başlanarak tamamlanacak. Haydi gelin şimdi cevap verin.  Biz mi taraflı, ön yargılı, karalama adına haber yapmışız, Yoksa Belediyeden yapılan haber mi YALAN HABER. Bize eleştiriye tahammülü olan, eksiği gösterdiğinde açıklamasını ve anında müdahalesini yapıp açıklama yapan, halkın içinde gezen, halkı ve herkesi kucaklayan başkan lazım. Geçen dönemde ki gibi başkan lazım bu dönemde ki gibi değil. Anladınız değil mi? Bu konuya da hep birlikte yine siz karar verin…

    Bu arada İstasyon alanında ki haberimiz sonrasında belediyenin oraya acil olarak tüm ekibi göndererek çalışma başlattığını görmekten sevinç duyuyorum. Emek veren, ilgilenen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. İşte gazetecilik ve bilgi alındıktan sonra o alana ehemmiyet vermekle işi bitirmek böyle olur. O nedenle özverili çalışan İmar İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkürler.

(NOT: Şu yeni yapılan yollarda ki kazılan alanların onarımı da yapılırsa daha çok sevineceğiz. Sanayi esnafı bu aralar neşe içinde kaldı da. Arızalanan araç sayısında sanırım artış olmuş da. İlgililere duyurulur.)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR