Kılılçdaroğlu: 'Size söz veriyorum kimseyi bölmeyeceğim'

Kılılçdaroğlu: Size söz veriyorum kimseyi bölmeyeceğim
İstanbul 3.Bölge seçim turuna çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben size söz veriyorum kimseyi bölmeyeceğim, ayrıştırmayacağım. 77 milyon yurttaşımı aynı sevgiyle kucaklayacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 3.bölge seçim turuna çıktı. Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Bakırköy Özgürlük Durağı oldu. Kılıçdaroğlu burada seçim otobüsü üzerinden partililere seslendi. Kılıçdaroğlu’na burada partililer attıkları sloganlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmasında, “Sandığa giderken CHP’ye oy vermemiş bir kişiyi ikna edip sandığa gitmek bunu yapmak için söz veriyor musunuz? Kadın kardeşlerime seslenmiyorum sizin güzel Türkiye’de huzur içinde yaşayabilmeniz için elimden gelen her çabayı göstereceğim. 13 yıldır bu ülkenin neredeyse kabusu gibi oldunuz. Ben size söz veriyorum kimseyi bölmeyeceğim, ayrıştırmayacağım. 77 milyon yurttaşımı aynı sevgiyle kucaklayacağım. Yaşanacak bir ülke haline getireceğiz beraber, omuz omuza. Benim umudum sizsiniz. Beklentim sizsiniz” dedi.

Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasının ardından turuna devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir