Kılıç'ın korumaları kaza yaptı

Kılıçın korumaları kaza yaptı
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın eskort aracı Ankara karayolunda kaza yaptı.

 

Samsun'da Ak Parti il kongresi için bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın sivil plakalı koruma aracı, karayoluyla kente gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı karşılamaya giderken kaza yaptı. Araçta bulunan 4 polis memuru yaralandı.

 

GEÇEN YIL DA KAZA OLMUŞTU

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç geçen yıl 23 Eylül günü de Ankara'dan Samsun'a giderken Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde de makam aracıyla kaza yapmıştı. Önde giden aracın hatalı şerit değiştirmesi üzerine meydana gelen kazada Kırıkkale nüfusuna kayıtlı 78 yaşındaki sürücü Kazım Bozdağ hayatını kaybetmişti. 

 

BAKAN KILIÇ’TAN, "GEÇMİŞ OLSUN" ZİYARETİ

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan polis memurlarını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Takla atan araçta 4 polis memuru vardı. Önde bir araç daha vardı ama o araçta hasar oluşmadı. 4 arkadaşımızdan 3 tanesi hafif yaralı, bayan polis memuru arkadaşımızın biraz kırıkları var ama çok şükür hayati tehlikeleri yok. Allah çoluk çocuklarına bağışladı. Benzer kazaları inşallah bir daha yaşamayız” dedi.

Öte yandan polis memurlarının bulunduğu otomobilin çarptığı araçta bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Mert Avcılar'ın da hafif yaralandığı ortaya çıktı. Kazada yaralandığını söylemeyen Avcılar, hastane ziyareti esnasında Kılıç’ın fark etmesi sonucu tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel