Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert eleştiri

Kılıçdaroğlundan Erdoğana sert eleştiri
chpCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Reyhanlı’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında alınan güvenlik önlemlerine göndermede bulunarak, “Türkiye’nin bir ilçesine 5 askeri helikopter ile giden Ba

 “BİZ, SİYASETİ ONURLU TÜRKİYE İÇİN YAPIYORUZ”

Siyasetin halka hizmet olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, siyasetin görevinin halkın sorunlarını çözmek olduğunu, kendilerinin siyaseti ceplerinin dolması için yapmadıklarını vurguladı. Siyaseti yandaşlara ihale vermek için yapmadıklarının altını çizen Kılıçdaroğlu, “Biz siyaseti yedik göbek akrabamız köşeyi dönsün diye yapmıyoruz. Biz siyaseti kul yemek için yapmıyoruz. Biz siyaseti bu halk için yapıyoruz, bu vatandaş için yapıyoruz. Siyaseti onurlu Türkiye için yapıyoruz” dedi.

Memurun, işçinin, çiftçinin ve esnafın sorununun çözüm adresinin CHP olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, çözümün yerinin CHP olduğunu kaydetti.

Haksızlığa uğrayanların her zaman yanlarında olacaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Biz mazlumların partisiyiz. Kimse unutmasın bunu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir