Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a başkanlık tepkisi!

Kılıçdaroğlundan Erdoğana başkanlık tepkisi!
Erdoğan'ı eleştiren CHP lideri 'çık milletin karşısına ne pazarlık yaptığını anlat' dedi.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gündeminde çözüm süreci ve başkanlık sistemi tartışmaları vardı. Başbakan'a "Bu ülkede başkan olamayacaksın" diye seslenen Kılıçdaroğlu, "Terör örgütüyle pazarlık yapan alçaktır" dedi.

'GÜN BİR OLMA DİRİ OLMA GÜNÜDÜR'

Günlük siyaset yapmaya gelmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:"Bayramınızı kutlamaya geldim. Günümüz, birlik, dirlik, iri olma diri olma günüdür. Bu alandaki bayraklar zaten bizim birliğimizi görüyor. Bu meydanın sesini bütün Türkiye çok iyi bilmelidir. Çünkü siz bir söylersiniz pir söylersiniz. Bu meydandaki mesajı herkes iyi, dosdoğru anlamalıdır. Bu meydanda bulunanların haksızlığa asla tahammülü yoktur. Çünkü bu meydan zalimlere diz çöktüren meydandır. Bu meydanda bulunanların ataları, ’Ferman padişahınsa dağlar bizimdir’ diyenlerdir. Dadaloğlu’na, Dadaloğulları’na selam olsun. Onları doğran analara selam olsun. Onları yetiştiren obalara ocaklara selam olsun.”

Siyaset yapmayacağını söylemesine rağmen milli meseleler olunca siyasete girmek zorunda olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milli meselelerimize sorunlarımıza değineceğim. Bu ülkenin gerçek güvencesi, devletinde güvencesi sizlersiniz, gerçek sahibi sizlersiniz. Gerçek koruyucu sizsiniz. Sizin yüksek irfanınıza, vicdanınıza sesleniyorum. Son günlerde yapılanlar sizin vicdanınız kabul ediyor mu? Destek veriyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti’ni tabelalardan silmeye çalıştılar. Hangi vatan evladı bunu kabul edebilir. Sevgili Yörük kardeşlerim, Türkiye Cumhuriyeti’ni tabelalardan silmeye kim cüret edebilir, son yurtsever öldürülmedikçe, son yurtsever susturulmadıkça, kimse Türkiye Cumhuriyeti’ni tabelalardan silemez, kaldıramaz. Çünkü o Türkiye Cumhuriyeti bizim yüreklerimize kazınmış bir mühürdür. O mührü kimse söküp alamaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir