Kılıçdaroğlu: 'Arınç yolsuzluğu itiraf ediyor'

Kılıçdaroğlu: Arınç yolsuzluğu itiraf ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir hükümet sözcüsü 77 milyona Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’yı parsel parsel sattığını itiraf ediyor. Bundan daha büyük itiraf olabilir mi? Yolsuzluğu itiraf ediyor. Bizim bir özelliğimiz var, 'CHP’liler y

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 5 buçuk milyon TL’ye mal olan katlı otoparkın açılışı ve bir dizi ziyaret için Denizli temaslarının ardından helikopterle Burdur’a geldi. Katlı otopark önünde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in arasında yaşanan tartışmaya değindi. Konuşmasının başında Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz’in, "Biz Burdur’u parsel parsel satmayıp, parsel parsel büyüttük" sözlerini hatırlatan Kılıçdaroğlu Hükümet Sözcüsü Arınç’ı işaret ederek, "Parsel lafını bir yerden hatırlıyorsunuz değil mi? Hani bir hükümet sözcüsü 77 milyona Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’yı parsel parsel sattığını itiraf ediyor. Bundan daha büyük itiraf olabilir mi? Yolsuzluğu itiraf ediyor. Bizim bir özelliğimiz var, 'CHP’liler yolsuzluk yapıyor, kul hakkı yiyor' diyemezler. Bizim özelliğimiz budur" dedi.

Türkiye’deki gergin gündemden bıktığını ifade eden Kılıçdaroğlu, emeklilere maaş sözlerinin olduğunu ve 10 milyon emekçiye namus sözü verdiğini belirterek, "Artık gerginlikten bıktık, bu ülkede huzur ve beraber yaşamak istiyoruz. Herkesin tutarlı bir gelire sahip olmasını istiyoruz. Emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğimizi söyledim iktidar olursak demiştim. 10 milyon emekçiye namus sözüm var. O bayramlarda benim iktidarlığımda o bankalara ikramiyeniz yatacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir