Kılıçdaroğlu, yeni hükümeti grup toplantısında değerlendirecek

Kılıçdaroğlu, yeni hükümeti grup toplantısında değerlendirecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti meclisi toplantısının ardından Antaya'dan ayrıldı. Kılıçdaroğlu, yeni hükümetle ilgili ilk yorumunu Salı günü grup toplantısında yapacağını söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26'ncı Dönem 1'inci Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile Parti Meclisi toplantısına başkanlık etmek için 20 Mayıs Cuma günü geldiği Antalya'da partilileri ile görüşmeleri sonlandırdı. Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri dün gece geç saatlere kadar süren parti meclisi toplantısının ardından otelden ayrılarak Antalya Havalimanı’'na geldi. Kılıçdaroğlu'na havalimanında Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Antalya milletvekilleri, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal eşlik etti.

Kılıçdaroğlu VIP girişinde kendisini bekleyen gazetecileri selamladı. Parti Meclisi toplantısı ve yeni hükümetle ilgili görüşleri sorulan Kılıçdaroğlu, "Salı günü zaten grup toplantımız var. Orada açıklama yapacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu saat 10.10 uçağıyla kentten ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset