KILIÇ VE KÖKTAŞ’TAN SAMSUNSPOR’A ZİYARET

KILIÇ VE KÖKTAŞ’TAN SAMSUNSPOR’A ZİYARET
AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Nuri Asan Tesisleri Yönetim Binası'nda gerçekleşen ziyarette Kılıç ve Köktaş, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür eden Başkan Emin Kar, kendilerine kulübün sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Kar, "Kulübümüzün şu an zor şartlar altında olduğu bir gerçek. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte kulübümüzü, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz" dedi.
İl Başkanı Fuat Köktaş, kulübün eski günlerine dönmesi için kendisinin de büyük çaba göstereceğini belirterek, "Öncelikle otopark konusunu çözümlemeye çalışacağım. Ayrıca kulübe maddi kaynak sağlanması için de sürdürdüğüm çalışmalara devam edeceğim. Samsunspor bu kentin markası ve ortak paydasıdır. O yüzden elimizden gelen çabayı göstereceğim" ifadelerini kullandı.

20120725aw000714_03.jpg
Milletvekili Çağatay Kılıç da Samsunspor Kulübü'ne ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Kılıç, "Kulübün sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Sayın Fuat Köktaş'ın da söylediği gibi kulübe maddi anlamda kaynak sağlanması gerekiyor. Bunun için bende ne gerekiyorsa yapacağım" diye konuştu.
Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı görüşmede, Başkan Emin Kar, kulübün mali yapısıyla da ilgili Kılıç ve Köktaş'a bilgi sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel