Kılıç : ‘Seba herkesi bir araya getirmeyi başardı’

Kılıç : ‘Seba herkesi bir araya getirmeyi başardı’
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Merhum Seba'nın spor camiamıza en önem mirası; centilmenlik hoşgörü ve kardeşlik üzerine kurulu birliktelikti" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, ebedi yolculuğuna uğurlanan Beşiktaş Spor Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın cenaze törenine katıldı. Tören alanında bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Bakan Çağatay Kılıç, öncelikle Seba'nın ailesine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diledi.

Merhum Seba'nın her açıdan çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, "Sayın Süleyman Seba, sadece sporcu kimliği ile değil aynı zamanda yönetici ve insani taraflarıyla da öne çıkan bir başkan ve değerli büyüğümüzdü. Merhum Seba'nın spor camiamıza en önem mirası; centilmenlik hoşgörü ve kardeşlik üzerine kurulu birliktelikti" ifadesini kullandı.

Tören alanında farklı kulüplere gönül veren kişilerin birlikte hareket ettiğini ve bu doğrultuda Merhum Seba'nın herkesi bir araya getirme başarısı gösterdiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

"Kendisinin kulüp yöneticiliği herkese örnek olacak bir kulüp yöneticiliğidir. Günümüzdeki yöneticilerimiz ümit ediyorum ki buradan örnek alırlar. Hepimizin, kendisinin bırakmış olduğu bu özel mirasa sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel