Kılıç: "Güçlü Yarınlar Türkiye'yi Bekliyor"

Kılıç: Güçlü Yarınlar Türkiyeyi Bekliyor
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiği açıklamasında, herkesin sonuçlardan kendi adına bir sonuç çıkarması gerektiğini vurgulayarak, "En önemlisi, bu seçimler iftira ve uydurma haberlerle milletin kanaatinin d

Bakan Kılıç, açıklamasında, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde "evet" damgası vurulan her bir oy pusulasının sadece bir oy olmadığını vurgulayarak, verilen her oyun aslında Türkiye'nin güçlü, güzel ve özgür yarınları için bir 'evet' anlamına geldiğini kaydetti.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ SADECE VE SADECE MİLLET ÇİZEBİLİR"

Türk milletinin tarihin hiç bir döneminde haince oyunlara boyun eğmediğinin altını çizen Kılıç, şunları söyledi: "Türkiye'nin geleceğini sadece ve sadece milletin ve millet sevdalısı yönetimlerin çizebileceğini bugün tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiş bulunuyorsunuz"

Halkın kanaatinin sadece hizmetle değiştirilebileceğine işaret eden Bakan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siz, halkımızın kanaatlerinin, iftiralarla, uydurma haberlerle, sahte ses kayıtlarıyla belirlenemeyeceğini, halkın kanaatinin yalnız ve yalnız halka yapılan gerçek hizmetlerle değiştirilebileceğini kanıtladınız. Milletimizin kanaatlerinin, sadece millete aşık bir liderin, hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katarak Türkiye'nin güçlü yarınları adına harcadığı benzersiz çaba ile değiştirilebileceğini ifade ettiniz."

"BİZİM İÇİN HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR"

Bakan Kılıç, seçim sonuçlarının 'bu milletin asla oyuna gelmeyeceğinin bir kanıtı' olarak da değerlendirilebileceğini belirterek, "Bizler için, halka hizmet Hakk'a hizmettir. Siz bunu bir kez daha takdir ettiniz. Sizler bu milletin asla oyuna gelmeyeceğini, bu topraklara kem gözle bakan herkese bir kez daha ilan ettiniz" dedi.

"HUZUR, BOLLUK VE BİRLİKTELİK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti kadroları olarak, 12 yıldır millet sevdasıyla attığı her adımda, sarsılmaz bir siyasi iradenin mümessili olduğunu kaydeden Bakan Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, sizler için çalışmaya, yeni Türkiye'de huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve birliktelikle dolu bir geleceğin inşası için mesai harcamaya tüm kalbimizle devam edeceğiz. Sizlerin, AK Parti kadrolarına duyduğunuz güvenin haklı bir güven olduğunu, ispat etmeyi yılmaksızın sürdüreceğiz. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Samsun'umuzda elde ettiğimiz başarı, bizler için siyasi bir başarı elde etmiş olmanın çok ötesinde anlam taşıyor. Elde edilen başarı, bizler için sadece bir emirdir. Halka hizmete devam etmemiz için milletimizin bize emir tebliğidir. Unutmayın ki; bu duyguyla sizler için hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz, daha büyük bir tutku ve heyecanla."

 

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Bakan Kılıç ayrıca, Türkiye genelinde oldukları gibi Samsun'da büyük bir başarı yakaladıklarını vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Bu gün sizlerin 'evet'i ile, kazanan sadece AK Parti değil Samsunumuzdur. Türkiye ve Samsun adına bu güzel sonucun oluşmasında emeği bulunan tüm AK Parti kadrolarına ve bu güven oyunu bize layık gören tüm Samsunlu hemşehrilerim ve halkımıza yürekten teşekkür eder, en kalbi saygı ve sevgilerimi sunarım. Güçlü yarınlar Türkiye'yi bekliyor. Durmak yok, yola devam."
HABER: AYHAN GONCA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir