KILIÇ: “BAŞBAKANIMIZ SAMSUN'DAN DA EN YÜKSEK OYU ALACAK”

KILIÇ: “BAŞBAKANIMIZ SAMSUNDAN DA EN YÜKSEK OYU ALACAK”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "30 Mart'ta sandıklardan nasıl büyük bir başarıyla çıktıysak, Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Samsun'dan da en yüksek oyu alacak

Bakan Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası dolayısıyla Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingi öncesi halka seslendi.
"Bugün de her zaman olduğu gibi yine Başbakanımız, Genel Başkanımız ve şimdi cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız, bugün Cumhuriyet Meydanı'nı yine doldurdunuz, Allah sizden razı olsun" diyen Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:
"Bugün artık Cumhuriyetimizin ve milletimizin gelecek yürüyüşü için Samsun'dan tekrar ve yeniden yola çıkıyoruz. Genel Başkanımız, Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı yolculuğunda bizler yanında olarak, her zaman arkasında olarak destekleyeceğiz ancak sizlerin vereceği oylar var. 10 Ağustos günü ben inanıyorum Samsun'da her zaman olduğu gibi yine milli iradenin en büyük şekilde, en yoğun şekilde tecelli ettiğini göreceğiz ve Samsun'da inanıyorum ki nasıl yerel seçimlerde, 30 Mart'ta sandıklardan nasıl büyük bir başarıyla çıktıysak, Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Samsun'dan da en yüksek oyu alacaktır."
Bakan Çağatay Kılıç, "Samsunlu olmanın gururunu, onurunu bize yaşattınız. Yüzümüzü kara çıkartmadınız. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir