Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Pedal Çevirdi

Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Pedal Çevirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tanıtım etkinliğinde İstanbul yollarında bisiklet sürdüler

İstanbul Salacak’tan başlayan basın turu Harem Otagar’da tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en önde ilerlediği rotada kendisine Bakan Çağatay Kılıç’ın yanı sıra birçok bakan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve belediye başkanları da eşlik etti.

Bir kilometrelik etabın sonunda tanıtım turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bakan Çağatay Kılıç günün anısına bir madalya taktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyadaki birçok ülke gibi Türkiye’de de bisikletin sevdirilemediğini belirterek, "Bisiklet noktasında altyapımızı da 'iyi yaptık' diyemeyiz. 'Bunda da çok başarılıyız', diyemeyiz. Ancak bazı illerimiz var ki başta Konya olmak üzere, onlar gerçekten bu konuda iyi adımlar atıyorlar, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki diğer illerimizde de, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollarına yönelik altyapıyı da süratle başarırız ve bisiklete olan sevdayı da artırırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor