KIBRIS GAZİSİNE MADALYASI VERİLDİ

KIBRIS GAZİSİNE MADALYASI VERİLDİ
1974 Kıbrıs Harekâtına katılıp gazilik ünvanı elde eden Salıpazarılı Gazi Mehmet Somuncu’ya KKTC tarafından gönderilen madalya ve beratlar düzenlenen törenle kendisine takdim edildi

Salıpazarı Kaymakamlığında düzenlenen törene Kaymakam Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Halil Akgül,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevil Şahin ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Somuncu katıldı.
sait3801.jpg

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Madalyaların  gazilere takdim edilmesinin çok sevindirici bir gelişme olduğunu dile getiren Kaymakam Dinçer, gazileri minnetle, şehitleri de rahmetle anarak, "Kıbrıs gazilerimiz bizim için çok önemli, yavru vatanımız Kıbrıs için canlarını hiçe sayarak mücadele etmişlerdir”dedi.
sait3814.jpg

MİNNET DUYUYORUZ

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise  vatanı ve milleti için yapılabilecek fedakarlıkların en büyüğünü yapan, canlarını ortaya koyan şehitlerin emaneti aileleriyle yine aynı fedakarlığı gerçekleştirerek vatanı ve milleti için savaşmış gaziler ve ailelerine minnet duyduklarını söyledi.

Gazi Mehmet Somuncu KKTC devleti tarafından yapılan jestten memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber