Keskinsoy’un İlk Çıkışı

Keskinsoy’un İlk Çıkışı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Servet Keskinsoy, ilk çıkışını yeni hizmet binası anlayışına karşı yaptı.

Yeni hizmet binası anlayışının karşısında olduğunu belirten Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Adayı Servet Keskinsoy, kazandığı takdirde yeni hizmet binası için harcama yapmayacağını söyledi.

Son günlerde Samsun iş çevrelerinin gündeminde olan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na (STSO)  yeni hizmet binası yapılması konusuna tepki gösteren Servet Keskinsoy; “10- 15 yılda birikmiş olan paralarımızı bina yapmaya, beton yapmaya, demir yığınına yatırmaya karşıyız. Eğer biz yönetime gelir isek buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Sorun mevcut TSO binasının 3. katında ise 3. Kattaki hizmetler iki misli büyük bir alana sahip zemin kata taşınabilir. Dünyada en değerli yerler; her zaman zemin katlardır. Tüm hizmetlerini bankalar bile zemin katlarda verir.” dedi.

Keskinsoy, binaya yatırılacak paranın 50- 100 KOBİ'ye faizsiz olmak kaydı ile 1- 2 yıllığına üretimi artırmak üzere kullandırılabileceğini ayrıca 15 taneden fazla kendi üyesine yardım eden belki faiz almayan ya da faiz alamayacak gibi rakamlarla kendi KOBİ'sini destekleyen odalar sanayi odaları kaydetti.

 

 

kaynak:haberexen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz