“Kesinlikle Şampiyon Olacağız”

“Kesinlikle Şampiyon Olacağız”
Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, hava muhalefeti nedeniyle Çarşamba(yarın) gününe ertelenen Altınordu maçı öncesi değerlendirmelerde bulundular.

Adapark Tesisleri’nde ki idman çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, önemli değerlendirmelerde bulundular.

“BİRLİKTELİĞİ 3. LİGLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
Futbolcuları hava muhalefeti nedeniyle ertelenen ve Çarşamba günü oynanılacak olan Altınordu maçı öncesi sık sık uyaran Teknik Direktör Kenan Yelek yaptığı açıklamada, şampiyonluk hedefine sezon başında da inandıklarını, Belediye Başkanı, Kulüp Başkanı, taraftarlar ve futbolcuların bir bütün olduğunu bunun da sonuçlara yansıdığını söyledi. Teknik Direktör Yelek, “İnşallah bu birlikteliği 3. Ligle taçlandıracağız.”  diyerek açıklamalarını tamamladı.

DİNLENMEDEN ALTINORDU DEPLASMANINA
Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ise, “Pazar günü alt sıralardan kurtulmak isteyen iyi bir takımla mücadele ettik. 4-0’lık net bir skorla galip geldik. Şimdi ise dinlenmeden Altınordu’ya gideceğiz. Bu maçı da alıp zirve yolun da kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Ve bütün hazırlıklarımızı tamamladık.” dedi.

“FUTBOLCULARIMIZA VE HOCAMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”
Kısa süre de 2 maça çıkacaksınız bu zorlu süreç nasıl geçecek sorusu üzerine Başkan Yıldırım “Futbolcularımıza ve hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Oyuncular sabırsızlıkla maçları bekliyor. Biz bu birlik ve beraberliği saygı çerçevesinde kazandık. Bu da bize sevgiyi getirdi. Burada genel kaptanımız, hocamız, yönetimimiz herkes elini taşın altına koydu ve meyvesini aldık. Her şey parayla olmuyor. Belediye başkanımız bize bu yolu açtı ve başarıyı getirdi” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUM”
Başkan Yıldırım, “Taraftarımız yıllardan beri olmayan başarıyı bekliyor. Tabi ki onların kafasında yine bir acaba mı sorusu var haklı olarak. Ama biz takım olarak iyi bir oyun ortaya koyarak bunu ortadan kaldırdık ve seyirciyi şampiyonluğa inandırdık. Buradan taraftarlara ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Çirkin tezahüratı ortadan kaldırdıkları için. Bura da her şey iyi gidiyor. 2 deplasman maçımız var ve ondan sonra içerde oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Özkan Yıldırım, “Şunu da burada kamuoyuna duyurmak istiyorum. Biz şampiyonluğa giderken, federasyon olsun, kanunlar hususun da hassas davranıyoruz. Çarşambaspor zarar görmesin diye bunları yapıyoruz.” Diyerek taraftarların müsabakalarda Çarşambaspor’a destek olmalarını, taraftar desteğine engel düşürecek hareketlerden kaçınılmasını istedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ’A TEŞEKKÜR
Hafta sonu Çarşamba Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen Çarşambaspor- Bulancakspor karşılaşmasını izleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a katılımlarından dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Yıldırım, “Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş’a teşekkür ediyorum. Çarşamba Kaymakamımıza, Çarşamba Belediye Başkanımıza ve Çarşamba protokolümüze teşekkür ediyorum. Gelip bizi desteklediği için. Biz taraftarlarımızdan tribünleri doldurmasını ve bu kulübe sahip çıkmalarını istiyoruz. Bizde başarı için elimizden geleni yapacağız.”

“KAZANILMAYAN HİÇBİR BAŞARININ GEÇERLİLİĞİ YOKTUR”
Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, takımın final maçlarını kazanacağına inandığını belirterek, “Kazanılmayan hiçbir başarının geçerliliği yoktur. Bir üst lig profesyonel lig. Elbette çıktığımız taktirde transfer yapacağız. Şuanda da şampiyon olacakmış gibi gelecek sezon politikamızı belirliyoruz” dedi.

HABER/ROPÖRTAJ : Serdar YILMAZ – Fahri GÜNGÖR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir