Keresteciler ve Mobilyacılar'dan Başkan Köktaş'a ziyaret

Keresteciler ve Mobilyacılardan Başkan Köktaşa ziyaret
Samsun Birlik Keresteciler ve Mobilyacılar Toplu İş yeri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Öğretici, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti

 

HABER MERKEZİ
Samsun Birlik Keresteciler ve Mobilyacılar Toplu İş yeri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Öğretici ve kooperatif üyesi Servet Keskinsoy ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ederek kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Mustafa Öğretici, "Gülsan Sanayi Sitesi'nden Toybelen mevkiinde, Samsunlu ahşap ve orman ürünleri imalatçıları olarak; keresteciler, mutfakçılar, kapıcılar, mobilyacılar, aksesuar üreticileri ve bu insanların tedarikçilerinin de olduğu ihtisaslaşmış bir ahşap ve orman ürünleri ve aksesuarları sanayi sitesini kuruyoruz.
 
5 milyon metrekare üzerine kurulacak bu yeni sanayi sitesi, şuan mevcut olan Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde olacak. Yaklaşık 180 dönümlük bir arazinin, planları bitti, meclislerden geçti ve tamamen eşlenir bir duruma geldi. Biz şimdi önümüzdeki günlerde bakanlığa müracaatımızı yapacağız. Bizim sektördeki aşağı yukarı bütün imalatçıları Toybelen'e taşıyarak Samsun adına güzel bir çalışmaya imza atacağız" dedi.
 
Esnaf ve sanatkarların her zaman destekçisi olduklarını belirten Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Türkiye son 10 yılda esnaf ve sanatkarların çalışkanlıklarıyla ve katkılarıyla makro ekonomik istikrarı sağladığı. Esnaf ve sanatkarlara hükümetimizde büyük önem veriyor. Yaşanan süreci bizde yakından takip ediyoruz. Ekonomisi ve istihdamı açısından da Toybelen'e yapılacak olan sanayi sitesi Samsun'a büyük desteği olacaktır. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber