"Kendimi Keşfediyor, Mesleğimi Seçiyorum" Projesi

Kendimi Keşfediyor, Mesleğimi Seçiyorum Projesi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında finanse edilen, Samsun Valiliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Orta Karadeniz Engelliler Derneği tarafından yürütülmekte olan “Kendimi Keşfediyor, Mesleğimi Seçiyorum Projesi

Samsun Amisos Otel'de düzenlenen “Kendimi Keşfediyor, Mesleğimi Seçiyorum Projesi”nin tanıtım toplantısına OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat Gökalp, projenin İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy'de bulunan 34 lisede öğretim gören 600 civarındaki öğrenciyi kapsadığını söyledi. Proje Koordinatörü Gökalp, "Projenin amacı öğrencilere özgüven duygusu, mesleğe yöneltmek, çevreyle uyum sağlama, yaşama sevinci geliştirme, sanat ve sportif etkinliklerde yer almasını sağlamak olacaktır. Proje kapsamında öğrencilere mesleğimi seçiyorum, kendini tanıma teknikleri, özürlü ve aile ilişkileri, konuşma halkası, mektup telgraf ve istasyon tekniği başlıkları altında uygulamaları eğitimlerde verilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz