“Kendi içlerinde ciddi rahatsızlıklar var”

“Kendi içlerinde ciddi rahatsızlıklar var”
MHP Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil Çarşamba İlçesi’nde ki ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyarette bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil Çarşamba İlçesi’nde çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Haber Expres Gazetesi’ni ziyaret eden Aday Adayı Aslan Karanfil, gazete personeline başarı dileklerinde bulundu. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile konuşan Karanfil, Çarşamba İlçesi’nde başarılı bir çizgide ilerleyen gazeteyi tebrik etti.
“kendi-iclerinde-ciddi-rahatsizliklar-var”-(4).jpg
Karanfil, aday adaylığına ilişkin yaptığı değerlendirmelerde, “Çarşamba birçok ziyaretler gerçekleştirdik. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere seçmenlerin büyük bir katılımının olacağını düşünüyorum. Bu anlamda Samsun’da uzun bir süre Özel İdare                Müdürlüğü görevini de yürüttüm. Çalışmalarımı gece-gündüz ilçelerde aralıksız bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. 7 Nisan’da adaylar belli olduğunda, listede ki yerimize bakmazsızın bu seçimde toplumda ki çok ciddi boyutta olan rahatsızlığı önleyebilmek adına çalışıyorum. Bu rahatsızlığın AK Parti’nin içerisinde ki insanlarda da olduğunu biliyorum. Seçimlerde insanlar kendi başına düşündüklerinde 7 Haziran’da çok farklı bir sonucun alınacağını düşünüyorum. Bunun içinde odalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Diyerek parti olarak çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini yineledi.

Aslan Karanfil ayrıca,  kendisinin MHP’den aday adaylığı sürecinde vatandaşlardan birçok olumlu tepkiler aldığını vurgulayarak, köylerde kendisinin tanındığını ve büyük saygıyla karşılandığını belirtti. Vekil Adayı Karanfil, “Samsun’un 17 ilçesinde, köylerinde ve Samsun’a yapılan projelerde az çok bizimde emeğimiz oldu. Samsun’un her köşesinde, her kıyısında, her ilçesinde beraber çalışmış olduğumuz  kişiler var. 7 Nisan günü adayların belirlenmesinde ki meseleye kişisel olarak bakmıyorum. Ben kazanayım demeden  önce biz kazanalım diyoruz. Toplum olarak çok kritik bir dönemdeyiz. Dış politika ve ülkemizde büyük problemler var. 7 Haziranda bu kötü durumdan kurtulmak için, canla-başla  çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

“kendi-iclerinde-ciddi-rahatsizliklar-var”-(2).jpg

Son günlerde AK Parti’de yaşanılan Bülent Arınç- Melih Gökçek çekişmesi hakkında görüşlerini dile getiren Karanfil, “Bu parti içerisinde ciddi bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. Bu örnek üzerinden değil birçok yaşanmış olay var. Yerele de bakıldığı zaman olandan bitenden memnun olmayan çok sayıda AK Parti mensubu insanların olduğunu görüyüruz. Türkiye Cumhuriyeti şuanda çok ciddi bir çıkmaza giriyor. Tek düşüncenin hakim olduğu, AK Parti’li bile olsa ötekileştirilmenin çok kolaylıkla yapılabildiği  bir düşünce ile karşı karşıyayız. Ben seçim öncesinde bu durumların daha da artacağını düşünüyorum. Özellikle hepsini bir arada tutan iktidar unsuru ortadan kalktığında, ciddi rahatsızlığın olduğunu hep birlikte göreceğiz.”şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Gazetenin Genel yayın Yönetmeni Şeker’e teşekkürlerini sunan Karanfil gazete binasından ayrıldı.

HABER: Yunus Emre TÜRKYILMAZ- Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber