Kendi evinde ağır darbe: 0-1

Kendi evinde ağır darbe: 0-1
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta kritik bir mücadele veren Çarşambaspor, bu hafta kendi evinde konuk ettiği Güzelorduspor’a 1-0 yenildi.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen müsabakada alınan yenilgi taraftarı şoka uğrattı. Hafta içinde kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor, dün oynadığı karşılaşmada 3 puanı alamadı.  İlk yarısı çekişmeli başlayan Güzelordu maçında gol bulunamadı. Çarşambaspor’da yapılan tüm ataklar sonuç vermeyince, rakip Güzelorduspor’un atakları Yeşil-Beyazlı ekibi zorladı. İkinci yarıda Çarşambaspor hızlı başladı fakat bir türlü öne geçecek golü yakalayamadı.

Maçta son dakikalara yaklaşıldığında yükselen tansiyon futbolcuların ve taraftarın kendi arasında tartışmalarına neden oldu. Maçın normal süresinin bitmesine 3 dakika kala golü bulan Güzelorduspor gerginliğin tırmanmasına neden oldu. 87. Dakikada Mustafa Burak Bilal’in attığı gol konuk ekibi öne geçirdi. Bu golün ardından tartışmaların yaşandığı anda Çarşambaspor’lu Doğukan kırmızı kart gördü.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız...

10 kişi kalan Çarşambaspor 6 dakikalık uzatmada gol bulmaya çalıştı fakat 94. Dakikada Oğuz Üstünel’in kırmızı kart görmesiyle futbolcuların moral seviyesi bir anda düştü. Tartışmaların yaşandığı gergin karşılaşma 1-0’lık Güzelorduspor üstünlüğü ile son buldu.

Maç esnasında taraftarların arasında yaşanılan tartışmalara Çevik Kuvvet Ekipleri anında müdahalede bulundu. Çarşambaspor’un gol arayışlarını protokolden izleyen Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım maç esnasında kulübeye inerek yakından maçı izledi.

Alınan mağlubiyetin ardından Çarşambaspor, kendini hayli zor bir tehlikeye atarken bundan sonra oynayacağı her maç kümede kalma için mücadele edecek. Şampiyonluk hedefleriyle yola çıkan Yeşil-Beyazlı takımın bundan sonra puan kaybetmeden kümede kalmak için mücadele edecek.
 

HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER – Yunus Emre TÜRKYILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor