Kenan Yelek’e güven tam!

Kenan Yelek’e güven tam!
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ÇarşambasporKulübü’nde Teknik Direktör Kenan Yelek’egüven tam.

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin ilk maçında deplasmanda Şile Yıldızspor’a karşı 2-0 yenilmiş, son maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği takımı ile 2-2 berabere kalmıştı. Alınan bu skorlar sonrasında Teknik Direktör Kenan Yelek, maç sonu değerlendirmesinde bireysel hatalar, saha ve yeni transferlerin uyumu gibi etkenlerin skoru etkilediğini vurgulamış ve ilerleyen haftalarda Çarşambaspor’un daha sağlam bir yapıyla yoluna devam edeceklerinden emin olduklarını dile getirmişti.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Çarşambaspor Kulübü’nde ise Teknik Direktör Kenan Yelek’inilerleyen haftalarda Yeşil-Beyazlıları hak ettiği seviyeye ulaştıracağına dair güven tam. Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Çarşambaspor’un3. Ligde geçtiğimiz sezon play-off’un kapısından döndüklerini hatırlatarak, istikrarlı çalışmalarla daha iyi sonuçların elde edileceğini söyledi.

Öte yandan Çarşambaspor, Cumartesi günü deplasmandaoynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü (HEASK) maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber