Kenan Yelek: “Hedefimiz Şampiyonluk”

Kenan Yelek: “Hedefimiz Şampiyonluk”
Çarşambaspor yeni teknik direktörü Kenan Yelek, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrasında Başkan seçilen Özkan Yıldırım ve ekibi, hoca arayışları içerisine girdi. Yönetim kurulu teknik direktör olarak Kenan yelek ile anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı.

Tesislerde görevine başlayan Tecrübeli Hoca Kenan Yelek, “2 sene önce bu camiada çalıştım burada olmaktan mutluyum. Başta belediye başkanımız Halit Doğana, kulüp başkanımız Özkan Yıldırıma ve yönetim kuruluna beni tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Çarşamba spor yıllarca 2’inci liglerde ve 3`üncü liglerde oynamış mazisi çok büyük olan bir kulüp. Çarşamba sporun yeri bu lig değil. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Çarşamba sporu  hak ettiği yerlere çıkarmak. Başka hiçbir düşüncemiz yok bunu da başaracak güçteyiz” sözlerine yer verdi.

“Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz”

Taraftarlar hakkında konuşan Yelek  “ Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Her zaman ki desteklerini yanımızda hissetmek istiyoruz. Onlar tribünleri doldurup bizi desteklerlerse bizde onları mahcup etmemek için elimizden gelen mücadeleyi göstererek bu takımı layık olduğu yere 3’üncü lige çıkarıp daha sonra ilerleyerek üst liglere tırmanmak istiyoruz” mesajına  yer verdi.

Türkiye kupası ile ilgili olarak gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini ama öncelikli hedeflerinin lig ve şampiyonluk olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon Çarşamba spor da top koşturan Kemal Bayraktar’ın başka bir takımla anlaştığı iddialarına cevap veren Yelek“Başka bir takımla anlaştığı söyleniyor fakat ortada net bir bilgi veya imza olduğunu daha duymadım.  O konuda bir şey diyemeyeceğim. İyi oyuncular üzerinde çalışmalarımız var. İnşallah biz çarşambayı arzu ettiği yerlere çıkarmak için geldik. İşimizi en güzel şekilde yapıp güzel bir takım kuracağız” dedi.

Yardımcıları hakkında bilgi veren deneyimli hoca iki sene önce burada birlikte çalıştığı Murat İsmailoğlu ve beraber futbol oynadığı Celal Berber ile yola çıktıklarını söyledi. Kaleci antrenörü ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve en yakın zamanda anlaşmanın gerçekleşeceğini ifade etti.

Son olarak taraftarların desteğine ve güvenine ihtiyaç duyduklarını söyleyen deneyimli hoca Çarşambayı çok sevdiğini ve burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

HABER: Aykut ERAT-Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber