Kenan Yelek, “3 PUANI HAKETTİK”

Kenan Yelek, “3 PUANI HAKETTİK”
Çarşambaspor Teknik Direktörü, alınan galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulunarak, futbolcuların başarılı bir oyun ortaya koyarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda alınan 3 puan sonrasında değerlendirmelerde bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Oyuna aslında iyi başlayamadık. Eksiklerimiz var. Sakatlar, cezalılar gibi faktörlerimiz nedeniyle sahaya istediğimiz 11’le hiçbir zaman çıkamadık. Ama bütün futbolcu kardeşlerimin alınlarından öpüyorum. Hepsi bu maçı sonuna kadar hak ettiler. İyi mücadele ettik. 15. Dakikadan sonra iyi oyun oynamaya başladık. İkinci yarıda tamamen işi çözdüler. İkinci yarı istediğimiz gibi geçti. Daha farklı olabilirdi ama şükürler olsun 3 puan aldık. Hedefimiz doğrultusunda devam etmek istiyoruz. Bu çocuklara ve bu camiaya herşey yakışır. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Deplasmanda oynanacak İçel İdman Yurdu maçı için açıklamalarda bulunan Kenan Yelek, “Hazırlıklara hemen başlayacağız. Çünkü Perşembe günü maçımız var. Çarşamba günü buradan uçakla hareket edeceğiz. Zor maçlar oynuyoruz. Dışarıda İçel maçı sonrasında içeride Şile maçı var. Dediğimiz gibi ilk 5’in içinde kalmak istiyoruz.Bu camiaya, bu büyük oyunculara herkese, oynayan oynamayan, tribünde olan sakat olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlarımız mevkisi olmadığı halde görevi en güzel şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah daha iyi sonuçlar, daha güzel futbolla play-off’a kalırız diye umut ediyoruz.” yorumunu yaptı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber