KEMAL ZEYBEK HAVZA VE LÂDİK’DE!

KEMAL ZEYBEK HAVZA VE LÂDİK’DE!
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Havza Ticaret ve Sanayi odasının, Havza Belediyesi Kültür merkezinde “Fırsat verirsen Kadın Başarır” projesinin açılış toplantısına katılarak bir konuşma yaptı

ÜRETEN EKONOMİ

       Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Çalışmadan, üretmeden yaşamı devam ettirmek mümkün değildir. Dünyada Teknolojinin gelişmesiyle çok işi, az kişi ile yapar duruma geldik, onun içindir ki teknolojik gelişmeleri takip ederek yenilikleri yakalamanın yolu; Hayat boyu öğrenmeye ara vermeden devam etmektir. İnsanlarımızı, eğitimle iyi donatarak üreten ekonomiye geçerek Dünya ile rekabet edecek durumu yakalamalıyız. Sosyal politikaları doğru uygulayarak üretimi artırma ya yönelmeliyiz.  Bir yurttaş ve siyasetçi olarak Üretime dönük her projenin yanındayım ve destekliyorum. Bu projeye destek verenleri de kutluyorum.

YASA YAPMA

       Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Havza ve Lâdik köylerinde “HAYIR” turuna devam ederek, Anayasa değişikliği ile getirilmek istenen; Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi; Rejim değişikliğidir. Getirilmek istenen Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde; Cumhurbaşkanı TBMM nin yetkilerine“Kanun Hükmünde Kararname” çıkararak yetkilerine ortak oluyor. Temel haklar hariç, her konuda Cumhurbaşkanına “Kanun Hükmünde Kararname” çıkarma yetkisi veriliyor. Bu yetkiler demokratik, ekonomik ve sosyal hakların düzenlenmesinde de kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı çalışma hayatı ile ilgili her türlü düzenlemeyi “Kanun Hükmünde Kararname” ile yapabilecek. Tek kişiye kanun yapma yetkisi veriliyor, TBMM’nin yetkilerine ortak olunuyor ve elinden alınıyor. “Kanun Hükmünde Kararname” ile 657 Devlet memurları kanunu ve kıdem tazminatları kaldırılabilir.

“Kanun Hükmünde Kararname” yi tek kişi yazabilir ve imzası ile uygulamaya koyabilir.   TBMM de Kanunlar ise ilgili kurumların görüşleri ile birlikte komisyonların süzgecinden geçtikten sonra, açık biçimde tartışılarak;” Ret” veya “Kabul” biçiminde sonuçlanır. Halk bilgi sahibi olur.

REFERANDUM EŞİT ŞATRLARDA YAPILMIYOR

Referandum da, Adalet yok, Hukuk yok; Adil olmayan bir yarış içindeyiz. Devletin bütün olanakları ile birlikte çalışanları da bu süreçte etkin olarak kullanılıyor. Maddi imkânların yanında birçok kamu görevlisi; Parti militanı gibi çalışıyor. “HAYIR” diyenler ise kendi imkânları ile Ülkenin ve gelecek kuşakların geleceği için elinden geleni yapıyor.

Bir tarafta devletin bütün maddi imkânları ile kampanya götürenler, Diğer tarafta ise Halk yığınları ve kendi maddi imkânları yarışıyor. İnsanlarımız sandıkta “HAYIR”diyecek,Halkın direnci galip gelecektir.                                                                                                                          

kemal-zeybek-havza-ve-lÂdik’de!2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir