Kefeli’den İŞKUR Müdürü Kılıçarslan’a ziyaret

Kefeli’den İŞKUR Müdürü Kılıçarslan’a ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçarslan’ı makamında ziyaret etti

 

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Kefeli, “ İŞKUR İl Müdürlüğümüz son dönemde, çok etkin ve başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Özellikle işverenler ile aralarındaki iletişimi geliştirmek adına yapmış oldukları saha çalışmalarını, çok yerinde ve faydalı buluyoruz. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde Odamız çalışma sınırları içerisindeki, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerinde gerçekleştirdikleri işveren ziyaretleriyle ilgili, odamız üyelerinden olumlu geri dönüşler olmuştur. Üyelerimiz özellikle, İŞKUR’un “İşbaşında eğitim programı” kapsamında sağlamış olduğu istihdam desteğini, çok yerinde bulduklarını ifade etmişlerdir. Bu vesileyle, başarılı çalışmalarından dolayı İŞKUR İl Müdürümüzü tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞKUR İl Müdürü  Hasan Kılaçarslan da yaptığı konuşmasında,” Göreve başladığımız günden itibaren, kurumumuz ve hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde tanıtılması yönünde çalışmalar yaptık. Bu kapsamda da İlimiz ve İlçelerimiz genelinde, işverenlere yönelik anket ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarının etkin ve verimli gerçekleşmesi açısından, Ticaret ve Sanayi Odalarımızdan yardımlar alıyoruz. Bölgemizin en aktif odalarından biri olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası da bu bağlamda bizlere gereken desteği vermiştir. Ayrıca Çarşamba TSO, imzalamış olduğumuz hizmet noktası protokolü kapsamında, Çarşamba’daki vatandaşlarımızla kurumumuz arasında adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Bu nedenle bende, kurumumuza vermiş oldukları desteklerinden dolayı Kefeli Başkanımım şahsında tüm oda yönetimine teşekkür ediyorum”  dedi.

Ziyaret sonrasında, Başkan  Kefeli tarafından, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçarslan’a, günün anısına bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber