Kazaya İlk Müdahale Kaymakamdan

Kazaya İlk Müdahale Kaymakamdan
Samsun’un Çarşamba İlçesi Çarşamba-Ayvacık karayolunun Kumköy mevkiinde meydana gelen kazada iki kişi hafif yaralanırken, o an olay yerinden geçen Çarşamba kaymakamı Caner Yıldız ve beraberindekiler kazaya ilk müdahaleyi yaptılar.

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba-Ayvacık karayolunun Kumköy mevkiinde Saat 11.30 sularında 55 FG 200 plakalı Musa Taşan(39) yönetimindeki minibüs direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıkarak takla attı. Araçta bulunan Musa Taşan(39) ve Resayi Taşan(65) hafif şekilde yaralanarak Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya ilk müdahale kaymakam’dan

Kumköy’de yapılan bir etkinlik için Kumköy’e giden Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve Ziraat Odası başkanı İsmail Güngör’ün araç konvoyu kazanın gerçekleştiği yerde durarak olaya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılarla yakından ilgilenen Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve beraberindekiler 112 acil servisi arayarak olay yerine ambülâns istedi. ambülâns gelene kadar yaralıların yanından ayrılmadı. Olay yerine gelen ambülânsın ardından kaymakam ve beraberindekiler de olay yerinden ayrıldı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlatırken araç vinç yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

kaymakam-kaza3.jpg

kaymakam-kaza4.jpgkaymakam-kaza5.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber