Kazanmaktan Başka Çaremiz Yoktu

Kazanmaktan Başka Çaremiz Yoktu
Besim Durmuş Gaziantep B.Ş.B maçı hakkında “Antep’e gidip galibiyet alarak kendi işimizi kendimiz göreceğiz, başka çaremiz yok demiştik.” dedi.

 

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları galibiyet ile ligin son haftasına gergin olmadan girdiklerini belirtirken, geçmiş haftalar hakkında da bir takım açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Besim Durmuş takımın ikinci yarı birkaç hafta içerisinde hem play off hem de küme korkusu yaşadığını belirtirken, “İkinci yarı özellikle gelen oyuncu arkadaşlarımızla beraber, çok güzel maçlar çıkarttık. İyi oynayarak kazandığımız maçlar oldu ve o algımız bizi daha iyi şeylere yönlendirdi. Olumlu da gidiyorduk ancak son Urfa maçı bizim kırılma maçımız oldu. Urfa’dan galibiyetle dönmüş olsaydık şu anda play off konusunda konuşuyor olabilirdik. Oradan mağlubiyetle dönünce bir kırılma yaşadık.” ifadelerini kullandı.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOKTU

Antep’te kazanarak son haftaya gergin olmadan girdiklerini belirten Durmuş, “Daha sonrasında içerde aldığımız Ankaragücü mağlubiyeti hiç beklenmeyen bir sıkıntı yaşattı bizlere. O grubun içine tekrar düştük. Takımda telaş oluştu üstüne bir de performans düşüklüğü yaşadık. Ama dedik ki biz büyük camiayız ve oyuncularımız ve grup dinamiğimiz yüksek. Antep’e gidip galibiyet alarak kendi işimizi kendimiz göreceğiz, başka çaremiz yok demiştik. Antep’te iyi bir mücadele sergiledik, iyi bir oyun ortaya koyduk. Ligin son iki haftasına telaşsız gergin olmayan bir ortamda maça çıkacağız. Bu anlamda iyi oldu ve ligin sonu hayırlı oldu.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor