“Kazanan Çarşamba olsun”

“Kazanan Çarşamba olsun”
Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, ilçede seçim hazırlıklarını sürdürüyor.

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, 3 Şubat Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan tanıtım programı ile seçim startının verilmesiyle beraber çalışmalara başlayacak. Bu çalışmalar kapsamında meclis üyelerini kendileri için değil, ilçe için en iyisi olacak şekilde hazırlık yaptığına değinerek dörtte üçünün bittiğini belirtti.

“Hiç bir siyasi kaygımız olmadı, olmayacaktı”
Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Genel Merkezimizin "Saadet İş Başına Haydi Bimillah, Haydi Şimdi Milli Görüş Belediyeciliği" ana temasıyla başlattığı ve 3 Şubat’ta Ankara'da yapılacak aday tanıtım programıyla seçim startının verileceği çalışmalarımız öncesi bizler adaylığımızı 10 Ocak günü kamuoyu ile paylaşmıştık. O günden sonrada bu güne kadar olduğu gibi hemşehrilerimizin hep iyi gününde, kötü gününde yanında olduğumuz gibi hiç bir siyasi hesap gütmeden yine insanımızla iç içeydik. Hep öyle olmaya devam edeceğiz. Hiç bir siyasi kaygımız olmadı, olmayacaktı. Bakıyorsunuz, takip ediyorsunuz. Şu parti şu adayı çıkaracak, bu parti orası olmazsa bu partiye geçecek gibi tamamen şahsi ikballer için bir takım hesaplar, kitaplar peşindeler.” İfadelerini kullandı.

“Kazanan Çarşamba olsun”
Meclis üyelerini ince eleyip, sık dokuyarak kendi için değil memleketi için faydalı olacak kişiler olmasına özen gösterdiğine dikkat ettiğinden bahseden Aday Sapancı, “Biz Saadet Partisi olarak kampanya öncesi çalışmalarımızı yaparak aday olarak şahsım üzerinde mutabık kalındı ve adaylığımız duyuruldu. Şimdi yeni dönem Çarşambamızı yönetecek olan Milli Görüş belediyeciliği kadrolarımızı, meclis üyesi arkadaşlarımızı ince eleyip, sık dokuyarak kendi için değil memleketi için faydalı olacak arkadaşlarımızdan oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu da dörtte üçü hazırlandı çok şükür. Bizler hak davada varız diyerek, zaten kazanmış durumdayız. Hemşerilerimizde 'Bizde sizinle varız' dediğinde, inanıyorum hep birlikte kazanacağız. Hesabımızı sadece ama sadece hak rızasına göre yaparız. Bizim kadrolarımızın ana prensibi, yemeyen yedirmeyen, çalmayan çaldırmayan gaye ile iş başına gelir ve iş tutar. O yüzden hep başarılı işler çıkarmışızdır. Allahın izniyle başaracağız, diğer adaylara da kolaylıklar dileriz. Kazanan Çarşamba olsun.” Şeklinde konuştu.

Yapılacak olan aday tanıtımı toplantısı sonrası, Sapancı’nın çalışmaları merakla bekleniyor.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir