Kazaların önüne geçilecek!

Kazaların önüne geçilecek!
Trafikte yayaların ve şoförlerin birbirleriyle olan ilişkisi ve toplumun farkındalığının arttırılması konulu program düzenlendi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Gerçekleştirilen programa kurumsal bazda katılan; otobüs firmaları,kamu kurum ve kuruluşları ile bazı sivil toplum kuruluşları da amaçlanan durum hakkında görüş bildirmek amacıyla hazır bulundular. Toplantıya ilçe protokolünden ise Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba Tarım ve Orman Müdürü Osman Akman, Çarşamba İlçe Sağlık Müdürü Şevki Gülay, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri yer aldı. 

Çarşamba Trafik Büro Amiri Komiser Samet Aydın ile Trafik Eğitimcisi Polis Memuru Gökhan Aybak’ın  yaptıkları sunumda programın Türkiye genelinde gerçekleştirildiği aktarıldı.

Telafisi mümkün olmayan otobüs kazalarının önlenmesi ve toplumsal farkındalığının arttırılması, yol ve trafik güvenliğine katkı sağlayacak görüşlerin alınması ve bu durumlar çerçevesince gelişen olaylar sonucu oluşan aksaklıkların giderilmesi noktasında yapılan bilgilendirme sunumun ardından son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber