Kaza yapan TIR' da ki sebzeler kaldırıma savruldu

Kaza yapan TIR da ki sebzeler kaldırıma savruldu
Çarşamba İlçesinde dün sabah saatlerinde beylerce mevkiinde meydana gelen kazada sebze yüklü TIR kaygan yolda yoldan çıktı park halinde ki kamyonete çarptı.

 Edinilen bilgilere göre; Çarşamba' da yoğun kar yağışı nedeni ile kayganlaşan Samsun Ordu Karayolunda meydana gelen trafik kazasında sebze yüklü araç kaygan yolda kayarak kaldırıma çıktı. Kaldırımda park halinde duran kamyonete çarparak yan yatıp duran Tır' da maddi hasar meydana geldi.

Kaza sabah 06.00 sularında beylerce ışıklar mevkiinde meydana geldi. Kazada Yakup K. (50) yönetimindeki 53 DS 880 plakalı TIR kaygan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce kaldırıma çıktı sonra ters yöne dönerek kaldırımda park halinde ki kamyonete çarparak yan yatarak durabildi.

Kaza nedeni ile sebze yüklü TIR’ın kasasında bulunan yüklerse yol kenarında bulunan ve 55 K 1948 plakalı kamyonetin üzerine ve kaldırıma savruldu. Kaza sonucu kamyonet kullanılamaz hale gelirken, TIR sürücüsü Yakup K. ve Yaşar A. (49) yaralanarak Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 TIR vinç yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, kaza sonucu yol savrulan sebzeler başka araçlara nakledilirken, Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER- Engin ÇAĞATAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş