“Kaza ile Lovelet’in hiçbir ilgisi yok”

“Kaza ile Lovelet’in hiçbir ilgisi yok”
Lovelet AVM’nin yatırımcısı İdol İnşaat Eş Başkanı Yalçın Sabırlı; “Kaza ile Lovelet’in hiçbir ilgisi yok!” dedi.

 

8 Haziran’da büyük bir coşku ile kapılarını Samsunlulara açan Lovelet AVM’nin, bulunduğu bölgedeki trafik yoğunluğunun ve meydana gelen zincirleme trafik kazasının suçlusu gösterilmesi tepkilere neden oluyor. Lovelet AVM’nin yatırımcısı İdol İnşaat Eş Başkanı Yalçın Sabırlı; “Kaza ile Lovelet’in hiçbir ilgisi yok!” dedi.

 

Samsun’dan doğan bir AVM Markası oluşturmak için çabalayan Lovelet’in bulunduğu noktada meydana gelen trafiğe dönük aksaklıkların bu AVM’ye mal edilmesi hem iş dünyası hem de vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Her gün Samsun Organize Sanayi Bölgesi’ne gidenlerin sabah ve akşam saatlerinde bölgede trafik yoğunluğu ve kazalarının yaşandığını hatırlatıyor.

 

Lovelet AVM’nin yatırımcısı İdol İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı, Samsun-Ordu karayolu üzerinde önceki gün yaşanan kaza ile ilgili açıklama yaptı. Sabırlı, Lovelet AVM'nin bulunduğu bölgeye yayalar için üst geçit yapılması yönünde taleplerinin bulunduğunu hatırlattı. Üst geçitle ilgili sürecin devam ettiğine dikkat çeken Sabırlı, karayolu trafiğini rahatlatacak viyadük çalışmalarının Karayolları tarafından sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Zincirleme trafik kazasının Lovelet AVM’nin bulunduğu alanda olmasının faturasının kendilerine kesilmesine anlam veremediğini anlatan Sabırlı şunları söyledi: "Kaza, Çarşamba ilçesinden Samsun istikametine doğru seyir eden bir aracın, önündeki araçla çarpışmasıyla şerit değiştirerek, Lovelet’in bulunduğu yöndeki şerite geçmesiyle oluştu. Yaşanan kazadan dolayı üzüntülüyüz. Ancak kaza ile Lovelet AVM'nin hiçbir ilgisi yok. Samsun'a büyük bir yatırım yaptık. Bizim bu bölgeye talep ettiğimiz üst geçit ve diğer önlemlerle ilgili devletin kurumları gereken çalışmaları yapıyor. Ancak devletin bir işleyişi var. Herkes görevini yapmaya gayret ediyor. Bu süreci beklerken, istenmeyen olaylar olabiliyor. Bu konuda da gerek belediye gerekse ilçe emniyeti önlemler alıyor. Karayolu ile ilgili sorunlar direkt bizim elimizde olan ve çözümleyebileceğimiz bir mesele değil. Eğer bu sorunu çözümlemek bizim elimizde olsaydı, anında bunu yapardık. Bu bölgeye ayrıca bir de viyadük çalışması başlatıldı. Viyadük çalışması da tamamlandığında, karayolu ile ilgili sorunlar tamamen çözümlenmiş olacak. Biz de bu sürecin tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir