Kaymakamlıktan gazi ve şehit yakınlarına iftar

Kaymakamlıktan gazi ve şehit yakınlarına iftar
Çarşamba kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfının gazi ve şehit yakınları için her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği Göl Restoranda yapıldı

Çarşamba Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının Gazi ve Şehit yakınları için her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği Adapark tesisleri göl restoranda büyük bir katılımla yapıldı.

Gazi ve Şehit yakınlarının yanı sıra Çarşamba protokolünün önde gelen isimlerinin de ağırlandığı iftar yemeğine, İzinde bulunan Çarşamba Kaymakamı yerine vekaleten bakan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Çarşamba Gaznizon Komutanı Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Rıza Gündoğdu, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özarslan katıldı.

İftara katılan Çarşamba protokolünün önde gelen isimleri bir masada oturmak yerine masalara dağılarak gazi ve şehit yakınları ile iç içe iftarlarını yaptıkları gözlendi.

İftar yemeğinin ardından iftara katılan gazi ve şehit yakınlara itafen bir konuşma yapan Hüseyin Dündar, “Böylesi mübarek bir günden sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum” dedi. Dündar konuşmasının devamında Gazi ve Şehit yakınlarının sürekli yanında olduğuna vurgu yaparken yaşanabilecek herhangi bir sıkıntıda yanlarında olduklarını ve kendilerine her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Yemeğin ardından şehit ve gaziler ile bir süre sohbet edildikten sonra İftar yemeği sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber