Kaymakamlık Turnuvasının şampiyonu ÖZKAR oldu

Kaymakamlık Turnuvasının şampiyonu ÖZKAR oldu
Çarşamba’da bu yıl 10.’su düzenlenen Kaymakamlık Turnuvasının Galibi, berabere biten maçta penaltılarda Dikbıyık Sporu yenen Özkar Spor oldu.

 

10.’su düzenlenen Kaymakamlık Turnuvası bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvada Dikbıyık sporu penaltılarda geçen Özkar, birinci olurken aldıkları haklı galibiyetin mutluğunu yaşadılar. Büyük bir çekişmeye geçen normal skor 1-1 sonuçlanırken penaltılarda Özkar sahadan galip ayrıldı.

Turnuvanın final maçına konuk olan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve AK Parri İlçe Başkanı Mehmet Köse final maçının devre arasında Çarşamba Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü İbrahim Feti Sel’in koruduğu kaleye şut çektiler. Renkli görüntülerin oluştuğu final atmosferinde final maçını çok sayıda davetli izledi.

Kaymakamlık Turnuvasında Özkar Spor birinci olurken Dikbıyık Spor İkinci, Turnagaz Spor üçüncü, Kaymakamlık Spor ise dördüncü oldu. Turnuva sonrası yapılan kupa seremonisinde Kaymakam Caner Yıldız ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse kazananlara ödüllerini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir