KAYMAKAM YILDIZ’DAN BAŞHEKİM BİLGİN’E BAŞARI BELGESİ

KAYMAKAM YILDIZ’DAN BAŞHEKİM BİLGİN’E BAŞARI BELGESİ
Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, ilçede bulunan Çarşamba Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen tadilat ve kazandırılan üniteler sonrasında hastane başhekimi Turan Bilgin’e ve hastane yöneticilerine başarı belgesi takdim etti

Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçede hizmet veren Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin’e ziyarette bulunarak başarı belgesi takdiminde bulundu. Ziyarette Kaymakam Yıldız, 2011 yılında temeli atılan ancak yaşanılan aksaklıklar nedeniyle bitirilemeyen 250 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatının bitmesini beklemeden mevcut binada yapılan tadilat ve hastane bünyesine kazandırılan yeni üniteler için Başhekim Bilgin’e teşekkür etti.

kaymakam3.20151127095332.jpg

Kaymakam Yıldız, “ Hastanemizin Başhekimi Turan Bilgin başta olmak üzere hastane yöneticilerimiz mevcut bina sanki yıkılmayacakmış gibi olağan üstü gayret gösterdiler. Kendilerini kutluyorum. Bizlerde İlçe Kaymakamlığı olarak sizlere başarı belgesi takdim etmek istedik. Yeni hastane tamamlana kadar vatandaşlarımız bu binada tedavi olacak. Bunun da en iyi şekilde sağlandığını düşünüyorum.”  İfadelerini kullandı.

kaymakam1.20151127095303.jpg

Konuşmanın ardından Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin’e ve hastane yöneticilerine başarı belgesi takdim eden Yıldız, törenin ardından bir süre sohbet etti.

kaymakam2.20151127095313.jpg

HABER: Nevzat AKKAYA – Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber