Kaymakam Yıldız “TOKİ Çiftlik Restorant’ta”

Kaymakam Yıldız “TOKİ Çiftlik Restorant’ta”
Çarşamba TOKİ konutlarında yeni hizmete açılan TOKİ Çiftlik Restorant sahibi Cemalettin Durmuş , Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ve beraberindekileri ağırladı

 

HABER-FOTO:NEVZAT AKKAYA

Yeni hizmete açılan TOKİ Çiftlik Restoran’tın ilk konukları Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız olurken ilk konuklar arasında, Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ın yanı sıra , Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan ,Eczacı Aytül Alver, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Özkar Sürücü Kursu Sahibi Muhammet Ali Torun, İşadamı Cemil Mete, Vakıfbank Çarşamba Şubesi Müdüresi  Seçkin Gündoğdu, Halk Bankası Çarşamba Şube Müdürü Şükrü Atik, Gazetemiz  Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ve Spor Müdürü Nevzat Akkaya, Türk Telekom Şefi Ahmet Bölükbaşı Av. Şenol Şen bir araya  gelerek keyifli dakikalar yaşadılar.

TOKİ Konutlarının yapımı tamamlanarak ev sahiplerinin ikamet etmeye başlaması ile birlikte kendi konutları içerisinde farklı bir yapı oluşturan TOKİ, alışveriş merkezleri, kuaförü, manavı ile dikkat çekiyor. Son olarak TOKİ İlköğretim Okulu karşısında TOKİ Çiftlik Restoran adı altında yeni iş yeri ile hizmet vermeye başlayan METRO Turizm Çarşamba İşletmecisi ve aynı zamanda yeni iş yerinin sahibi Cemalettin Durmuş, yeni iş yerinde kendin pişir kendin ye bölümü ile mükemmel bir mekan ile herkesin beğenisini kazandı.

TOKİ Çiftlik Restaurant’ın ilk konukları arasında yer alan Kaymakam Yıldız ve beraberinde ki heyet yeni iş yerinde kendin pişir kendin ye bölümünde ızgara başına geçerek bir süre ızgara da et pişirdi. Daha sonra Restaurant bölümüne geçen Yıldız ve diğer misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ve bir birinden leziz yemeklerle doyumsuz bir gece geçirdiler. İlçede yeni girişimcilerin artması ve yeni iş yerlerinin açılması ile memnun olduğunu belirten Yıldız,- Durmuş’a yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

kaymakam-yildiz-“toki-ciftlik-restorant’ta”-(1).jpg

kaymakam-yildiz-“toki-ciftlik-restorant’ta”-(2).jpg

kaymakam-yildiz-“toki-ciftlik-restorant’ta”-(4).jpg

kaymakam-yildiz-“toki-ciftlik-restorant’ta”-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber