Kaymakam Yıldırımdan 18 Mart Mesajı

Kaymakam Yıldırımdan 18 Mart Mesajı
Çarşamba ilçesi Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım 18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeni ile mesaj yayımladı

Çarşamba ilçesi Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım 18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitleri anma günü nedeni ile sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.

"Dünyada emsali olmayan bir kahramanlığın destanıdır"
Kaymakam Doç. Dr. Şükrü Yıldırımın mesajı şu şekilde: “Tarihe altın harflerle yazılan destansı bir mücadelenin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi; inancın, azmin, kararlılığın ve dünyada emsali olmayan bir kahramanlığın destanıdır. Umudunu hiçbir zaman kaybetmeyen aziz milletimizin inanç ve cesaretle, birlik ve beraberlik içerisinde yeniden dirilişinin göstergesidir. Bugün bizlere düşen görev, her karışında şehitlerimizin kanı olan bu kutsal toprakları, korumak ve bizden sonraki gelecek nesillere devretmektir. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünü kutluyor, bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.” Şeklinde konuştu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir