KAYMAKAM YILDIRIM, MUHTARLAR İLE BULUŞTU

KAYMAKAM YILDIRIM, MUHTARLAR İLE BULUŞTU
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Koronavirüs Bilgilendirme Toplantısında muhtarlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Çarşamba Kaymakamı Doç.Dr Şükrü Yıldırım, mutasyon virüsde son durumla ilgili bilgilendirme toplantısında muhtarlar ile bir araya gelerek ilçedeki virüs yayılımının son durumu hakkında istişarelerde bulundu.

Yapılan toplantıya katılarak muhtarlara İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şevki Gülaytarafından mutasyon virüs ve önlemleri konusunda bilgilendirme sunum gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Çarşamba İlçe Kaymakamı Yıldırım, "Muhtarlarımız mahallerinde vatandaşlarının önderleri konumundadır, yasaklara riayet edilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerini ve davrandıklarını  biliyorum. Bu hassasiyetin gelişen mutasyon virüs artışı karşısında da  daha üst düzeyde devam etmesini bekliyorum.Bu günkü toplantımız da muhtarlarımızla karşılıklı istişare etmiş olduk. Koronavirüs (covid-19) ve hastalığından ancak ilçede ki başta kamu görevi yapan Muhtarlarımız ve tüm kurum, kuruluş, STK’larımızla, halkımızın duyarlılığı ile hep birlikte mücadele ederek kurtulabiliriz " dedi

HABER: Nurhan GÜZEL - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber