Kaymakam ve Komutana plaketli uğurlama

Kaymakam ve Komutana plaketli uğurlama
Salıpazarı İlçesinde ayrılan Kaymakam Eray Gürsoy ile tayini çıkan Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay onuruna Köprübaşı Alabalık Tesislerinde, Belediye Başkanı Halil Akgül tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlene veda yemeğine İlçe kaymakam Eray Gürsoy, Belediye Başkanı Halil Akgül Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu başkanı İsmail Yaman, Belediye Bakan yardımcısı Alim Çakır, Ak Parti Salıpazarı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Nurşen Arslan, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, ilçe Müftüsü Kenan Doğru, Salıpazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Elif Bayçelebi ve Hastane Müdürü Mustafa Yazıcı, Belediye çalışanları, daire amirlerimize, sivil toplum kuruluşlarının Başkanları ile Muhtarlar katıldı.
img_4529.jpg

‘HEP BERABER ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞTIK’
Birlikte çalışmaktan dolayı memnun kaldıklarını vurgulayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Kaymakam Sayın Eray Gürsoy’a 5 ay görev süresi boyunca Salıpazarı ilçesine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyorum. Görev süresi boyunca ilçeye hızlı uyum sağlayarak beraber vatandaşlarla iç içe olduk, Tek tek mahalleleri gerek, halkın ve ilçenin sorunlarına beraber çözüm bulmaya çalıştık. Ayrıca ilçeye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalanmasında gösterdiği özverililerinde dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı Başkan Akgül ayrıca konuşmasında doğalgazın yakında ilçemize bağlanacağı müjdesini de vermek istiyorum.
img_4528.jpg

GÜZELLİK VE İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIM’
Böylesine güzel bir ilçeden ayrılmanın hazın ve duygularını yaşadıklarını dile getiren Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy,“ Görev süresi boyunca beraber çalıştığı daire amirlerine, ilçe protokolüne, STK temsilcileri ile muhtarlarına teşekkür ediyorum. Ayrılıkların zor olduğunu fakat meslekleri itibariyle bu ayrılıkların kaçınılmaz olduğunu bir kez daha vurgulamamak istiyorum Salıpazarı ilçesi doğal ve insanıyla eşsiz güzelliklerini içinde barındırıyor. Çalıştığım süresi boyunca herhangi bir problem yaşamadığım. Hep güzellik ve iyiliklerle karşılaştım. Görev yapılabilecek en iyi yerlerden biri olduğunu gördüm.  Konuşmanı yenileyerek, Salıpazarı ilçesine insanlarına her şey için teşekkür ediyorum. Sık sık ziyarete gelmeye çalışacağım ”diye konuştu.
img_4527.jpg

‘MAZHAR OLMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYDUM’
Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Siyasi Parti ilçe başkanlarına, kıymetli daire amirlerimize, değerli sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına muhtarlarımıza ve değerli Salıpazarı halkına şükranlarını sunan Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay,   “Salıpazarı ilçesinde görev yapmaktan, halkına hizmet etmekten kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere toplumun her kesimi ile diyalog kurmaktan ve sevgilerine mazhar olmaktan büyük onur duydum. Ayrıca programda tarafıma taktimde bulunan kaymakamımız Sayın Eray Gürsoy’a Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’e, Ak Parti Salıpazarı İlçe Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İsmail Yaman’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Savaş’a ilçe Müftümüz Sayın Kenan Doğru’ ya Muhtarlarımıza teşekkürü bir borç bilirim ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber