Kaymakam Köyleri yalnız bırakmıyor

Kaymakam Köyleri yalnız bırakmıyor
Çarşamba’ya geldiği günden beri haftada en az bir kez dahi olsa köylere giderek ziyaretlerde bulunan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız köylüleri hiç yalnız bırakmıyor

 

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ın enerjisi bitmek bilmiyor. Çarşamba’da göreve başladığı ilk günden beri Çarşamba’da ziyaret edilmedik bir köy bile bırakmayan Yıldız, Her hafta özellikle Cuma günleri rutin köy ziyaretleri yapıyor. Hemen hemen her Cuma Çarşamba’nın farklı bir köyünde Cuma namazı kılan kaymakam Yıldız, köylere giderek köylülerin sorunlarını dinliyor çözümler arıyor.

Kaymakam Yıldız bu hafta yine Çarşamba’nın diğerlerine göre biraz daha uzak köylerine giderek ziyaretlerde bulundu. Yıldız, Koldere, Ulupınar, Selimiye ve Deyincek köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi. Yapılan köy ziyaretlerinde muhtarlardan köylerin eksiklikleri konusunda bilgiler alan Yıldız, sorunlar konusunda çözüm önerilerinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’a Muhtarların yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti.

Var olan sorunların yerinde incelenmesi gerektiğini belirten Kaymakam Yıldız bundan kaynaklı sürekli köy ziyaretleri yaptıkları ve köylülerin dertlerini dinlediklerini belirti. Çarşamba’nın mevcut nüfusunun 65 ile 70 bin olduğunu köylerini de dâhil edersek bu rakamın 150’e çıktığını hatırlatan Yıldız, “Yani bizim şehirde yaşayan kadar köylerde yaşayan vatandaşımız var. Hepsine hizmet götürmek ve devletlerinin yanlarında olduğunu göstermek zorundayız” dedi.

Yapılan ziyaretlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirten Yıldız, “Bütün halkımıza eşit mesafede durmamız gerekiyor” dedi.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber