Kaymakam Güney’e veda ziyareti

Kaymakam Güney’e veda ziyareti
Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, son kararname ile Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atanan Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney’e veda ziyaretinde bulundular

Çarşamba İlçe Kaymakamlığı’ndan Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Güney’e veda ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim Kurulu üyeleri ile Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, bir süre Kaymakam Güney ile sohbet etti. Çarşamba’da görev yaptığı yaklaşık 2 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Kaymakam Güney’e yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.

img_5353.jpg

img_5361.jpg

Kaymakam Güney ise, Çarşamba ilçesinde görev süresi boyunca güzel dostluklar kurduğunu, Çarşamba İlçesi’nden güzel anılarla ayrılacağını belirterek, kendisine veda ziyaretine gelen BBP Çarşamba heyetine şükranlarını sundu.

kaymakam-guney’e-veda-ziyareti-(3).jpg

Yapılan sohbetin ardından Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve Alperen Ocakları Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, Kaymakam Güney’e plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesi ile program son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber