Kaymakam Güney’den ÇABED’e ziyaret

Kaymakam Güney’den ÇABED’e ziyaret
Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED)’e ziyarette bulunan İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, ziyarette engellilerin isteklerini, taleplerini ve sorunlarını dinledi. Çarşamba Kaymakamlığı’nın engellilere her platformda yardımlarını esirgemediğini ifade eden Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz, “Sayın Kaymakamımıza öncelikle ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yoğun bir hafta içerisindeydik. Engellilerin vatandaşla empati ortamını bulması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinliklerin büyük bir etki sağladığının kanısındayım. Kaymakamımız da bizlere desteklerini esirgemediler. Şükranlarımızı sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yine ziyarette bulunan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar ise, Çarşamba Kaymakamlığı’nın ve Çarşamba Belediyesi’nin engelli vatandaşların her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayarak, “Çarşamba Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Engellilerimizin sosyalleşmesinde bizlere büyük bir destek sağlamaktalar. Ziyaretlerinden dolayı Kaymakamımız Mustafa Güney’e dernek ve ÇABES olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Kaymakam Mustafa Güney, kendisine gösterilen sıcak karşılamadan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek,dernek üyeleri ve gönüllü öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından dernek binası önünde hatıra fotoğrafının çekilmesi ile birlikte ziyaret sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber