Kaymakam Güney, karne dağıttı

Kaymakam Güney, karne dağıttı
Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Kocatepe İlkokulu’nda eğitim-öğretim gören öğrencilerin yarıyıl tatili sevincine ortak olarak ilkokul öğrencilerine karne takdim etti

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının 15 günlük ara tatile girmesiyle birlikte öğrenciler bugün karnelerini aldı. Tüm yurtta yaşanılan karne heyecanını Çarşamba ilçesi Kocatepe İlkokulu’nda da yaşayan öğrencilerin bu mutluluğuna İlçe Kaymakamı Mustafa Güney’de ortak oldu. Kaymakam Mustafa Güney, öğrencilere karnelerini verdi ve minik öğrencilere ara tatilde oyun oynamaları, ders çalışmaları ve kitap okumaları için vakit ayırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

karne_3.jpgkarne_2.jpgkarne_4.jpg

karne_6.jpgkarne_7.jpg
4. sınıf öğrencilerinin karnelerini veren Kaymakam Mustafa Güney’e,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sezer, Okul Müdürü İsa Erdal ve öğretmenler eşlik ettiler. Karnelerini ellerline almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Güney, aile büyüklerini ziyaret etmelerini 15 günlük tatili doya doya geçirmelerini söyledi.  Sınıfları ziyaretinde öğrencilere sorular soran Kaymakam Güney daha sonra öğrencilerle birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekindi.

karne_1.jpg
Okul bahçesinde bekleyen veliler ile sohbet eden Güney, “Öğretmenlerimiz gerçekten büyük bir azimle çocuklarımızı eğitmek ve öğretmek için çaba sarf ediyor. Hepsini tebrik ediyorum. Bu tatil siz velilerimiz için de bir dinlenme fırsatı oldu. Bu ara tatilde öğrencilerimizle birlikte sizlerde dinlenip, öğrencileri hazır bir şekilde ikinci yarıya hazırlamalısınız.” Dedi.

karne_8.jpg
karne5.jpg


HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber