Kaymakam Çolak açığa alındı

Kaymakam Çolak açığa alındı
​​​​​​​Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında (FETÖ/PDY) Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak’ın da açığa alındığı öğrenildi.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında (FETÖ/PDY) Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak’ın da açığa alındığı öğrenildi.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kpsamında Samsun ili Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak açığa alındığı öğrenildi. Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak açığa alındığını kendisine ait sosyal medya hesabından şöyle duyurdu

İskender Çolak; "Değerli dostlar, bugün itibariyle açığa alınmış bulunmaktayım. Vazife yaptığım sürece sizlerin de şahit olduğu üzere haktan ve adaletten taviz vermeyip devletimle siz değerli Salıpazarlılar arasında köprü olmaya çalıştım. Anadolu'mun böyle güzel bir coğrafyasında görev yapmaktan da her an büyük haz duydum. Süreç bizi maalesef böyle zor bir duruma itti ama inşallah en kısa zamanda aranıza döneceğim hususunda zerre kadar şüphem yoktur. Çünkü 3-5 kendini bilmezin iftirasına devletimizin itibar etmeyeceğinden eminim. Dolayısıyla adalet illaki tecelli edecek ve suçsuz olduğumuz anlaşılacaktır. Bu vesileyle hepiniz hakkınızı helal ediniz."

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel