Kaymakam Ayvat özel öğrencilerle kahvaltıda

Kaymakam Ayvat özel öğrencilerle kahvaltıda
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltı programında özel öğrencilerle bir araya gelerek onlarla vakit geçidi

Havza Belediyesi tarafından özel bir tesiste düzenlenen programda Ayvat ile Özdemir programa katılan özel öğrenciler ile tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Ayvat, her zaman özel çocukların yanlarında olduklarını ifade ederek, "Özel çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok kıymetli. Bu çocuklarımızın hayata hazırlanması için gereken ne varsa yapmaktayız ve bu konuda üzerimize düşeni yapmaktan geri durmayız." dedi.

aa-20231204-33099852-33099849-havza-belediyesinden-ozel-ogrencilere-kahvalti.jpg

Özdemir ise "Havza Belediyesi olarak engellilerimizin ihtiyaçları her zaman bizler için öncelikli. Özellikle özel çocuklarımızı hayata hazırlayan ve onların hayata tutunması konusunda gayret gösteren Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi gibi kurumlarımız söz konusu olduğunda daha hassas davranmaktayız." diye konuştu.

aa-20231204-33099852-33099851-havza-belediyesinden-ozel-ogrencilere-kahvalti.jpg

Programa, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Erkan İyiliksever, Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Adem Gümüşçü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir