Kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam aranıyor

Kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam aranıyor
Samsun’un Çarşamba ilçesinde ailesinin kayıp olduğunu bildirdiği Alzheimer hastası Azmi Bayar (86) için İlçe Emniyet, Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlatıldı.

Çarşamba İlçesine bağlı Ordubaşı Mahallesi oturan Alzheimer hastası Azmi Bayar (86), dün mahallede ki evinden çıkarak bir daha geri dönmedi. Bayar’ın yakınları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarmaya ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp Azmi Bayar’ın bulunması için bölgede başta jandarma, Emniyet ve AFAD ekipleri, arama çalışması başlattı. Ordubaşı Mahallesi ve Yeşilırmak kenarı başta olmak üzere başlatılarak sürdürülen arama çalışmalarına, iz takip köpekleri de eşlik ediyor.

Ekipler, arama çalışmalarını sürdürürken kayıp Alzheimer hastası Azmi Bayar’a ait bir ize ulaşamadı. Ordubaşı mahallesinde ki Cami ve ilçe belediyesinden yapılan anons yapılarak, vatandaşların arama çalışmalarına destek vermesi istendi. Mahalle sakinlerinin de destek verdiği aramalarda başlatılan çalışmaların, sürüdüğü konu ile alakalı olarak bilgisi olan veya kayıp Azmi Bayar’ görenlerin en yakın Muhtarlık, Jandarma veya Emniyet kolluk güçlerine haber vermesi belirtildi.

HABER-FOTO: Yağmur AYAN- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber