Kaygı’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Kaygı’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret
TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet Yılmaz’ı Makamında Ziyaret Etti.

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Samsun Belgelendirme Müdürü Erol KAYGI, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Samsun bölgesi Oda-Borsa personellerine düzenlenen,TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri konularında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz’ı bilgilendirdi.

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı yaptığı açıklamada; Ülkemizin uluslararası arena da, hak ettiği yeri ve payı almasının yolunun uzun soluklu rekabete dayanıklı kurum ve kuruluşlara sahip olmasından geçtiği, bunun en önemli unsurunun ise standardizasyon ve kaliteye yatırım yapmaktan geçtiğini ve verilen desteklerden bahsetti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ; ‘Üyelerimize verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmak için Oda-Borsa olarak tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz, Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde yeni standart olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Standart’ına geçiş sağlamıştık. Yöne bu kapsamda uygulamaların verimini artırmak için personelimize eğitimler düzenliyoruz. Oda-Borsa işbirliği içinde verilen hizmetlerimiz sürekli iyileştirilerek devam edecektir.’dedi.

Türk Standartları Enstitüsü Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

HABER: Nurhan GÜZEL – Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir