Kadir Erol

Kadir Erol

Kaybeden yok

Kaybeden yok

Can dostlar 23 haziran daki İstanbul seçimini İmamoğlu kazandı.
İstanbul kazandı,demokrasi kazandı.

Ak parti neden kaybettiğini düşünmeli?
İmamoğlu’da aynı şekilde neden kazandığını kazanmanın sorumluluğunu idrak ederek ona göre yönetim anlayışı oluşturmalı.

Kendisine oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan şeffaf dürüst bir belediye oluşturmalıdır.

Belediye yönetimi belirlenirken kendisine büyük destek veren İYİ partinin liyakat sahibi bürokratları değerlendirilerek ittifakın geleceğini garanti altına alınmalıdır.

Ak parti’li trollerin nankör istanbul, alçak İstanbul yazıklar olsun İstanbul gibi seviyesiz yorumlar bunların millet iradesine saygılarını, millet sevgilerinin ne seviyede olduğunu göstermesi açısından çok manidardır.  
Kimsenin haddine değildir.

Kendini 17 yıl hükümette 25 yıl belediyede iktidar yapan bu aziz millete hakaret etmek, asıl nankör,alçak bu aziz millete bu kadar aşağılık laf edenlerdir.

Ekrem İmamoğlu bu milletin şerefli bir evladıdır. Aynı Binali Yıldırım gibi herkes haddini bilecek. Millet iradesine saygı duyacak.

Belediyelerin yetkilerini kısıtlayarak sonunuzu hızlandırıyosunuz. Ey Ak Parti bu millet aptal değil siz milletten intikam aldığınızı sanıyorsunuz ama millet öyle bir intikam alır ki şaşarsınız.

Bu millet İstanbul seçimlerinde 13 binlik farkı 806 bin yaparak verdi. Anlamamakta ısrar ederseniz siyasi partiler çöplüğünde yerinizi hazırlayın. Son olarak İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’e açılan fetö soruşturması, bu siyasi hamle acizliğinizi gösteriyor.

TBMM de fetö için araştırma önergesini reddedeceksin sonrada önergeyi verene fetöcü diyeceksin

Hadi oradan. Biz birlikten yanayız. Allah birliğimizi bozmasın. Seçim hem İstanbul a hem ülkemize hemde İmamoğluna hayırlı olsun Herşey çok güzel olacak...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02