Kadir Erol

Kadir Erol

KAYBEDEN KİBİR

KAYBEDEN KİBİR

Bir seçimi de bitirdik. Sonuçlar tüm milletimize hayırlı olsun.

Kaybeden yok kazanan Türkiye kazanan millet kazanan demokrasi, kaybeden kibir, nefret söylemi çamur siyaseti olmuştur.  Aylardır yazıyorum bu seçim sadece belediye seçimiydi, çöplerimizi kim toplayacak, asfaltımızı kim yapacak.  Sadece bu beka falan sadece oy avcılığı, ne oldu Malatya'da iki, gencimizin canına kıyıldı. Değdi mi şimdi bu yaşananlar insanları germenin kin nefret söyleminin sonucudur.

Hep söyledik 1300 belediye o çocukların canına değmezdi ama olmadı sevgi dili nefret diline galip gelemedi. Şimdi sorarım o çocukların canı geri gelecek mi!? Sevdiklerinin ömrünün sonuna kadar sürecek bir acı kaldı yüreklerinde.

Seçilen her başkan bu ülkenin değerli bir evladıdır, demokrasi bunun için güzeldir. İşte  daha da güzeli bunu anladım ki kimse bu milleti tehditle sindiremez. AKP neden bu kadar oy kaybetti!?. Ankara,İstanbul, Antalya neden kaybedildi, vatandaşına illet zillet diyenler yüzünden vatandaşa öküz diyen yüzünden vatandaşına adi diyenler yüzünden.

Ama en önemlisi milletini tanzim satış kuyruğuna muhtaç edip kendi badem unu ile ejder meyvesi suyu ile zevk'ü sefa içinde hizmetkarlık edebiyatı yapan kibir abidesi güç zehirlenmesi yaşayanlar yüzünden bu millet kendisi ile oyun olmayacağını gösterdi.

AKP ve Sayın Erdoğan bu kibir ve güç zehirlenmesi illetinden, milletini ayrıştırma, öteleme dilinden vazgeçecek, milletin kendine gel ikazını dikkate alacak yada ANAP gibi yok olup gidecek.

Bu seçimin kazananı değişim demokrasi Türk milleti ve Türkiye kaybedeni kibir nefret söylemi ve çamur siyasetidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02