KATLI OTOPARK’TA TEMEL ATILDI

KATLI OTOPARK’TA TEMEL ATILDI
Samsun'un Çarşamba ilçesine yapılacak olan 214 araçlık Katlı Otopark inşaatında temel atma töreni gerçekleştirildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi'nin birlikte imzaladığı protokol doğrultusunda yapılan Doğu Yaka Katlı Otopark, Orta Mahalle Şehit Tuncay Kocabaş Caddesi’nde Bin 727 metre kare alana 6 kattan oluşan 214 araç kapasitesine sahip olan inşaatında temel atma töreni gerçekleştirildi.
1-139.jpg
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, mülki ve idari amirlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çarşamba ilçemize yapılacak olan Katlı Otoparkımız bugün Karadeniz'de ilk kez oluyor inşallah. Benzer bir örneği Trabzon'da inşaat halinde. Şu anda 12 tane projemiz var. Şuanda Çarşamba ve Subaşı Mekanik Otopark Projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bugünde Çarşamba'da 214 tane aracın toplam iç kat sayısı 7 ama betonarme olarak 3 katlı bir mekanik otoparkı Çarşamba'ya kazandırıyoruz. Katlı Otoparkımız Çarşamba’da ki insanlarımıza önemli bir hizmet verecektir." dedi.
3-150.jpg

"Önemli bir otopark sorununa çözüm üretecek"
Çarşamba ilçesinde ilk ve özel olacak otopark projesi hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Demir,"Bu otoparkın en büyük özelliği en güvenli otopark sistemine sahip olmasıdır. Teknolojik yazılım sistemi ile çalışan bu otoparkta, vatandaş arabasını getirecek ve asansörün haznesine koyacak. Düğmeye bastığında asansör sistemi, aracı en uygun olan yere park etmesini sağlayacak. Vatandaş aracını geri almak istediğinde kart vasıtasıyla asansörle kendisine gelmesini sağlayacak. İnşallah Çarşamba ilçemizin doğuyakasında çok önemli bir otopark sorununa çözüm üretecek olan otoparkımız en geç 2022 yılının Mayıs ayında hizmete açılacaktır. Firmamızın temsilcisi, mühendislerimiz de burada güzel bir projeyi, güzel bir inşaatı birlikte tamamlamış olacağız. Emek veren çalışan, proje yetkililerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
5-080.jpg7-047.jpgimg_8028.jpg

Başkan Mustafa Demir’in konuşmasının ardından temel atma törenine geçildi. Temel atma töreninin ardından otopark inşaatı alanında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Demir, daha sonra ilçeden ayrıldı.

HABER: Nurhan GÜZEL - Büşra KOCATAŞ - Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber